Modele per triko te punuara me shtiza

Posted on: February 20, 2019 by in Uncategorized
No Comments

Modelet më Origjinale të kapelave në modë të thurur të sezonit të vjeshtës-dimrit 2017-2018 janě coiffes me veshë. ATA janě ideale për Vajzat dhe adoleshentët e Rinj. Gratë e moshuara duhet të zgjedhin për veten e pneu diçka më neutrale. Nga Rruga, kapelet me veshë NUK janě aspak Risi e këtij sezoni. Modelet e kapelave dhe beretave të bëra me Fije të Trasha prej Leshi ose pambuku kurrë NUK do ta lënë plotësisht podiumin. Dhe NUK është për t`u habitur-Bukuria e modeleve të qëndisura, nënvizuar nga ngjyra e materialit, NUK Mund të mërzitet. Pllakat e mëdha “, një shumëllojshmëri” shkallësh “DHE” syze “,” Gunga “DHE” sundimtarë “-gjëja Kryesore në kapelën e modës të sezonit të RI NUK është kompleksiteti i çiftëzimit, por cilësia e TIJ. Kepuce të Tilla kanë një hije më intensive dhe më të Darkest se Versionet e mëparshme: Blu, çokollatë e shkrirë, anthracite, Crimson Darkest, jeshile Smeraldi. Designers këshillojnë të kapelave të ngjashme për të zgjedhur dhe pajisje përkatëse. Veçanërisht e mirë me kapuça të çiftëzimit të Madh kombinohen shamitë të gjata të gjatë të veshura MBI Mantelet, xhaketat ose xhaketën e Poshtme, ose snootat, skajet e të cilëve duhet domosdoshmërisht të jenë në jakën e veshjeve të jashtme. E kombinuar me cilësi, Material ose ngjyrë, këto pajisje JO Vetëm që plotësojnë kapelën, por Gjithashtu theksojnë bukurinë dhe pazotësinë e Tyr.

Modelet Kryesore të trendit të sezonit të dimrit të vjeshtës 2017 2018 përfshijnë Leshi të punuar me shtiza, si dhe veshje të thurura, të ndjerë dhe të leshta. Aktualisht do të jenë kapelet e bëra në sport, rrugë, Stile romantike dhe klasike, si dhe Retro dhe rastësor. Në Foto në këtë artikull janě shembuj të kapelave më në modë dhe Popullore këtë Sezon. Kapelet Topike të bëra me Lesh janě veshur dhe papakhas. Kapele të zbuluara janě të përfaqësuar nga MODELE të Tilla si Kapele në stilin e gangsterit të njeriut, Kapele të thurura, një Kapele-turban. Shumë modë do të jenë turbanë, të cilat Mund të gjenden në çdo version-thurur, Lesh, ndjerë, Lesh ose Lesh Kashmiri.

Comments are closed.